Szabadkőművességgel kapcsolatos programok naptára

Programok listája

Keresés szabadkőműves lapokban

2012. november 19., hétfő

Rádiójáték - Időfutár 2.

Rádiófüggőséget okozott az Időfutár

  2012.11.14. 14:15
Fotó: MRFotó: MR
Közel 500.000 hallgatója volt a sorozat nyári ismétlésének. November 19-én kezdődik a 2. évada a Kossuth Rádió népszerű hangjátéksorozatának.

Számtalan meglepetést tartogat a második évad, az új epizódok az előző évadhoz képest még regényesebbek, még izgalmasabbak lesznek. A főhős Hanna és barátnője, Zsófi az internet-generáció tagjai, a közösségi oldalakon lógnak, skype-olnak, zenét töltenek le a netről. Titokzatos időutazó, egy különös öregember érkezik a 18. századból, így a nagykamaszok kalandjai egyszerre játszódnak a jelenben, és múltban is. Ami biztos, hogy az újabb történetekben is találkozhatunk Tibivel, valamint Hanna osztálytársaival, a vicces Szabikával, a tudálékos Bulcsúval, s Edinával, akit nem az eszéért szeretünk. Ismét feltűnnek a tanárok, megtudjuk, hova fejlődött Rogyák Mari és Géza bá románca, kiderül, Bujdosóné félelmetes külseje érzékeny szívet rejt-e. Számtalan új, érdekes karakterrel is megismerkedhetünk, akiknek olyan színészek adják a hangjukat, mint Pogány Judit, Kovács Patrícia, Blaskó Péter, Keresztes Tamás. A klipszerű epizódokban megvalósuló történetekhez egyedi hangzásvilág és zene társul.

Az új évad új arculatának kialakításában a Budapesti Kommunikációs Főiskola Animációs Tanszékének hallgatói vettek részt, Gauder Áron és M. Tóth Éva vezetésével. A megújult logó Simon Balázs munkája. A jövőben önálló figurákként jelennek meg majd az egyes karakterek is az Időfutár-sorozat honlapján és a megújuló közösségi oldalon is.
Az online felületek a klasszikus rádiózáson túl további alternatívákat kínálnak az egyes epizódok, a nagy sikerű podcast és remix feldolgozások,illetve az Időfutár Mozaik-ban elárult kulisszatitkok meg- és visszahallgatáshoz.

A 21. századi hangzásvilágú fantasy-sorozat minden hétköznap 19.30-tól, az Időfutár Mozaik című összeállítás 11:52-kor hallható a Kossuth Rádióban.




Forrás: http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/idofutar-rovat/radiofuggoseget-okozott-az-idofutar.html

Podcast: http://www.mr1-kossuth.hu/podcast.php?pid=190

Kapcsolódó program: http://szkp1.blogspot.com/2012/03/idofutar.html

Kapcsolódó videó: http://www.kulturpart.hu/mozgopart/31873/egy_napi_sorozat_titkai

Kapcsolódó könyv: http://szkp2.blogspot.hu/2013/06/gimesi-dorajeli-viktoriatasnadi-istvan.html

Nincsenek megjegyzések:

Népszerű programok

Blogarchívum